Detaily produktu

1 169,00 €
1 110,00 €
Ušetríte:
59,00 €
Kód tovaru: 11-T24IE3
VYBERTE CLN ALEBO ZOSTAVU S MOTOROM
Skladom u dodávateľa


Nafukovací čln HonWave T24-IE3
 
Nafukovacie člny Honwave s tlakovým nafukovacím dnom (IE). Keď sa komfort snúbi s výkonom. Tieto rýchle a ľahké nafukovacie člny sú plne vybavené množstvom funkcii zvyšujúcimi komfort a výkon. Technológia tlmiaca vibrácie robí jazdu komfortnejšou a hladšou, zatiaľ čo hlboké V-dno zvyšuje účinok “kýlovej” plochy a účinnejšie stabilizuje čln pri všetkých rýchlostiach.Člny s V-dnom sú ideálne pre plný pôžitok z výkonu 4-taktných motorov Honda. V zadnej časti je po bokoch dno predĺžené do “trimovacích klapiek”, ktoré zlepšujú prechod  do sklzu a pozdĺžnu stabilitu.
 
Vzduchové nafukovacie člny s tlakovým nafukovacím dnom v tvare V sú stelesnením výkonu a pohyblivosti. Ich podlaha zjemňuje vibrácie a tým zaručuje plynulejšiu plavbu, kým trup v tvare V zaručuje najlepšiu možnú stabilitu v prakticky každej rýchlosti.
 
Voda čaká
 
Vďaka svojmu novej konštrukcii valčeka na kotevné lano na korme, vysokokvalitnému odolnému prevedeniu z PVC a širším plavákom na pohodlnejšiu plavbu sa najnovší rad Honwave ideálne hodí na výletné plavby na jazere alebo na mori.
 
Dobre chránené

Naše nafukovacie člny majú hrubú gumenú obrubu okolo celého člnu. Táto funguje nielen ako nárazník, ale zároveň aj chráni komory pred prepichnutím. Vďaka svojmu oblému tvaru naviac chráni aj pred špliechajúcou vodou.

 
Technické údaje:
 
Model: HONWAVE T24-IE3
Hmotnosť: 33 kg
Celková dĺžka: 240 cm
Celková šírka: 154 cm
Vnútorná dĺžka: 148 cm
Vnútorná šírka: 67 cm
Priemer tubusu: 42,5 cm
Rozmery zbaleného člna:             112 x 60 x 32 cm            
Max.výkon motora (PS): 6
Max. počet osôb: 3
Počet komôr 3 + 2
Podlaha: vysokotlaková